dinsdag 3 april 2012

Verjaardagsfeest Floran

Op 01 april hebben we Floran's zesde verjaardag gevierd!

Andere jaren wil hij steeds naar Plopsaland. Hij wou nooit een feest, omdat hij dat te druk vond. Maar DIT jaar was anders. DIT jaar wenste Floran specifiek een feest. En niet zomaar een feest. Een feest waarbij we uitsluitend 3 van zijn klasgenootjes van Sint-Gerardus zouden uitnodigen. Zelfs de kinderen die andere jaren kwamen mochten er niet bij zijn. Ik vermoed dat Floran zich stilaan het best thuis voelt tussen soortgenoten. En hoe zijn we zelf nietwaar.

Zo gezegd zo gedaan. Mama zette zich achter haar computer en stuurde uitnodigingen naar de ouders van de respectievelijke genodigden. Gelukkig waren het kindjes waar we zelf ook al op bezoek geweest waren voor ons CP-project, dus we kenden ze al. Elke dag kwam Floran vragen of ik al antwoord had ontvangen van de ouders. En ja hoor. Iedereen kon komen. Wat was Floran blij!

Aangezien het allemaal 'instabiele' CP-kindjes waren, kwamen de ouders ook mee. Terwijl mama en papa gezellig keuvelden met de ouders en genoten van een heerlijk glaasje bubbels, wiebelden, waggelden en rolden onze kindjes vrolijk rond met hun mondjes vol chips, worstjes en kinderchampagne.

Photobucket
Wat ik zo leuk aan deze foto vind, is dat je duidelijk kan zien welk de mobiele en de immobiele kinderen zijn. 

Het was fijn ook eens de verhalen van de andere ouders te horen, al was het moeilijk een hele conversatie te volgen met al dat vrolijk (en luid) getier van de kinderen :) Gesprekken over multi-leveloperaties, botten keren, SDR, Botox, level van hersenbeschadiging en soorten behandelingen zijn gangbare topics en we leren dan ook veel van elkaar. Maar wat lekkers maakt het allemaal wat luchtiger en op een aangename manier bespreekbaar.

Het was hoedanook een geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar en dat zowel voor de kleine als voor de heel grote kinderen. Graag wil ik even de aanwezigen bedanken. Anouk en Karel (Milo), Verena (Sharon), An en Rik (Lars). Jullie waren een uiterst aangenaam gezelschap. Wij hebben ervan genoten. Hopelijk jullie ook.

2 opmerkingen:

  1. Wij, Sharon en ik hebben er enorm van genoten. En de foto die is echt gewoon super ... KIPPENVELMOMENT !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben ons allen supergoed geamuseerd....zeker nog eens doen.
    Groetjes vanuit Meeuwen

    BeantwoordenVerwijderen